Nieuws

Aanbieding:

Na het succes van de vorige aanbieding kunt u hier nu opnieuw gebruik van maken. Met een aanbieding uit de krant of via internet ontvangt u momenteel weer 50% korting op de eerste drie behandelingen. U bespaart dus maar liefst 90 euro. Deze aanbieding is geldig tot 1 juni 2017.

geplaatst: 31 maart 2017

 

Gratis intake.

Een eerste afspraak duurt ongeveer 60 minuten en kost 90 euro. Deze afspraak bestaat uit een intake gesprek met aansluitend de eerste behandeling. Wanneer u nu een afspraak maakt is de intake gratis en betaalt u alleen de aansluitende behandeling van 45 euro. U bespaart dus 50% op uw eerste afspraak. Deze aanbieding is geldig tot 1 juli 2016.

geplaatst: 5 januari 2016

 

Aanbieding:

Bent u benieuwd wat Praktijk Vloet voor u kan betekenen maak dan nu goedkoop kennis met onze behandelingen. Met een aanbieding uit de krant of via internet ontvangt u momenteel 50% korting op de eerste drie behandelingen. U bespaart dus maar liefst 90 euro. Deze aanbieding is geldig tot 31 december 2015.

geplaatst: 8 januari 2015

 

Informatiemiddag Overgangsklachten  zaterdag 8 november

Vroeg of laat komt u als vrouw in de overgang. In deze periode krijgt u te maken met grote veranderingen in uw lichaam. Uw hormonen gaan schommelen en dat kunt u merken, zowel fysiek als psychisch. De opvliegers, de stemmingswisselingen, het nachtelijk zweten en de innerlijke onrust. Vaak wordt er wat lacherig over gedaan; maar het kan van grote invloed zijn op uw dagelijkse leven. Het is een natuurlijk proces wat u niet kunt voorkomen. Maar de overgangsverschijnselen waar ruim 90% van de vrouwen last van hebben, daar kunt u wél wat aan doen.

 

Praktijk Vloet geeft op zaterdagmiddag 8 november een informatiemiddag over overgangsklachten. U krijgt dan antwoord op vragen als: Hoe werkt de behandeling? en Wat zijn de resultaten? Hebt u ook genoeg van alle klachten die gepaard gaan met de overgang? Zo’n 50% van onze cliënten met overgangsklachten heeft na slechts 1 behandeling al baat!

 

U kunt deze informele inloopmiddag gratis en geheel vrijblijvend bezoeken. Het is niet nodig om u hiervoor aan te melden. Praktijk Vloet heet u graag welkom op zaterdagmiddag 8 november tussen 13.00 en 15.00 uur aan de Groesbeekseweg 4 in Malden.

geplaatst:  3 november 2014

 

Informatieavond Hielspoor 7 november

Hielspoor is de meest voorkomende oorzaak van pijn in de hiel. Meer dan 10% van de mensen heeft er ooit wel eens last van gehad. Gelukkig is hielspoor vaak goed te behandelen en kunnen de pijnklachten al na enkele behandelingen aanzienlijk verminderen.

Praktijk Vloet geeft op vrijdag 7 november een informatie avond over hielspoor. U krijgt dan antwoord op vragen als: Wat is hielspoor? Hoe werkt de behandeling? en Wat zijn de resultaten?


U kunt deze informele inloopavond gratis en geheel vrijblijvend bezoeken. Het is niet nodig om u hiervoor aan te melden. Praktijk Vloet heet u graag welkom op vrijdagavond 7 november tussen 19.00 en 21.00 uur aan de groesbeeksweg 4 in Malden.

geplaatst: 20 oktober 2014

 

Open dag
Zondag 29 september a.s. organiseren wij samen met Praktijk voor Huid-en Oedeemtherapie en Harting optiek & bandages een open dag. Op deze dag, van 11.00 uur tot 15.00 uur bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze nieuwe praktijk of u te laten informeren over onze nieuwe behandelingen voor uiteenlopende (pijn) klachten, We zien u graag op ons nieuwe adres: Groesbeekseweg 4 in Malden.

geplaatst: 5 september 2013

Praktijk Vloet is onderdeel van eraCare waar wij u kunnen helpen met:

Afvallen

Stoppen met roken

Behandelingen bij Praktijk Vloet zijn:

  • Ongevaarlijk
  • Niet giftig
  • Zonder bijwerkingen
  • Pijnloos
  • Effectief
Praktijk Vloet
Zwerfkei 9
6581 HN MALDEN

Telefoon: 024-20 22 013
E-mail: info@praktijkvloet.nl

Lidmaatschapsnummer BATC BR-0784

Klacht en Tuchtrecht registratie nr. : KB 0905.0551
AGB zorgverleners code : 90035068
Kamer van koophandel : 09138318